top of page
Tropical Leaves

Groene diensten

Naast fruitbomen kun je bij Boomkroon ook terecht voor het vakkundig aanplanten en snoeien van (fruit)bomen. Dit doen we niet alleen zelf maar ook samen met de nieuwe eigenaren van de bomen, met vrijwilligers in buurttuinen, voedselbossen, boomgaarden enz.
Ook bieden wij verschillende cursussen en workshops rond fruit aan. Kijk hiervoor bij de nieuws items of check onze facebook pagina

Aanplanten

Goed planten is een kunst. Boomkroon verstaat de kunst van het aanplanten en geeft daarom een aanplantgarantie (lees hierover meer in onze voorwaarden).

Om de boom goed op gang te helpen verrijken we het plantgat met biologische compost en mycorhizza schimmels. Als steun komen er kastanjehouten boompalen bij de boom te staan.

Hiermee krijgt uw boom een uitstekende start!

Wil je zelf planten maar weet je niet hoe dat moet bekijk dan dit filmpje waarin Douwe uitleg geeft.

Aanplanten

Snoeien

Door te snoeien kun je een (fruit)boom begeleiden in zijn groei waardoor een boom een bepaalde vorm krijgt. Boomkroon heeft ruime ervaring in het snoeien van fruitbomen. Dit kan het snoeien van jongen bomen zijn tot het doen van onderhoudssnoei bij oude fruitbomen.

Snoeien

Advies op maat

Heb je advies nodig bij het ontwerpen van een boomgaardje, eetbare (buurt - school) tuin, natuur-inclusief /ecologisch groen project? Wij helpen je om tot een goed plan te komen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Contact
Advies op maat

Samen aan de slag

Boomkroon heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van samenwerkingsprojecten in het groen. Van het plaatsen en inplanten van mobiele plantenbakken tot het aanplanten van een boomgaard. Allemaal met bewoners samen. Want wat is  er leuker dan je eigen fruitbomen aan te planten. Met een professionele begeleiding weet je dat de bomen goed geplant zijn en je krijgt alle tips en trucs over het snoeien en verzorgen van de bomen. Dit is de formule voor het succes!

Samen aan de slag
bottom of page