top of page

Gezocht: allround medewerker voor in onze boomkwekerij.

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een praktisch ingesteld persoon die affiniteit heeft met bomen en bereid is om binnen het bedrijf opgeleid te worden in de (fruit)boomteelt.


Boomkroon is een boomkwekerij waar oude fruitrassen worden gekweekt. We doen dit ambachtelijk. Dat wil zeggen vanaf het veredelen van de fruitrassen tot aan het vorm-snoeien van de kroon. Hiermee kweken we de mooiste biologische fruitbomen in alle soorten, vormen en maten. Onze bomen gaan het hele land door en zijn zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ze worden o.a. aangeplant in tuinen, boomgaarden, agro forestry projecten en voedselbossen.


Ik bied een werkplek waar veel kennis te halen is over boomteelt zodat je je kan ontwikkelen tot boomkweker. De kwekerij biedt een fijne werkplek waar zorg en aandacht voor het gewas en voor elkaar hand in hand gaan met het productieve karakter van een jong en groeiend bedrijf. De functie is op zzp basis en is in eerste instantie voor 16 uur per week met doorgroei naar 24 uur. De eerste overeenkomst wordt bij wijze van proefperiode afgesloten voor een maand. Hierna voor een half jaar met intentie tot verlenging. Bepaling van het uurtarief in overleg.


·        Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en deins je niet terug voor modderlaarzen en regenpakken?

·        Wil jij alles leren over het kweken van fruitbomen?

·        Heb je aantoonbare ervaring met landbouwmechanisatie en/of ben je bereid dit te krijgen?

·        Ben je pragmatisch en communicatief?

·        Kun je zorgvuldig werken maar ook tempo maken?

·        Kun je zowel zelfstandig als in een team werken?


Ben je enthousiast geworden en wil je kennis maken, bel dan met Douwe 06 49423087 of stuur een mail met motivatie naar info@boomkroon.nl.

Comentarios


Recente berichten

bottom of page